Подтепето

ГРАДЪТ

30 Ноев, 2017

Гласуваха 100 000 лв. за проектирането да директна връзка от града до летището

Строителните дейности може да стартират още догодина

Общинският съвет гласува 100 хиляди лева за проектирането директен път от града до летище Пловдив. Местният парламент даде старт на процеса по реализирането на връзка между район Тракия и аеропорта, като одобри средствата за проектната работа.

Очаква се строителните дейности да започнат още догодина, за да има възможност проектът да бъде реализиран до 2019г. Става въпрос за удължение на ул.“Недялка Шилева“ в район „Тракия“. Идеята е тя да преминава през индустриалната зона и да осигури пряка връзка до пловдивския аеропорт.

  • 04 Дек, 2017 | pininfarina
    То редовен автобус няма до там, път тръгнали да правят. Явно е по-лесно за крадене това, отколкото да се удължи пътя на автобуса до Крумово да ходи до летището на всеки ...час?
  • 01 Дек, 2017 | METROPOLITAN TO IMPERIAL HOTEL
    Стига половинчати начинания, пък после - подобрения. Я НАПРАВО ИЗГРАДЕТЕ ЛИНИЯ ААА НА МЕТРОТО ДО ХОТЕЛ ИМПЕРИАЛ на инджаИбТ, ама ха! Ура! Хвала!
Още от рубриката "ГРАДЪТ"

Подобни новини

13 Юни, 2018

„Бизнесът за Пловдив” с препоръки до ръководството на летището заради скъпите таксита

Членовете на сдружението настояват за прекратяване на некоректната практика със завишаване на цените на услугата за пътници от аеропорта до града

Сдружението предлага да се обяви търг за избор на таксиметров превозвач,  който единствен да обслужва клиентите на летището

Членовете на Сдружение „Бизнесът за Пловдив” настояват за прекратяване на некоректната практика с по-високите цени на такситата, които чакат пътниците на летище Пловдив. От организацията информираха, че са получили куп сигнали за неправомерно определени от пловдивски таксиметрови шофьори по-високи цени за клиенти, особено чуждестранни гости, ползващи таксиметровите услуги от аеропорта  до града.

Сдружението излезе с конкретни предложения до ръководството на летище „Пловдив“. Членовете му настояват за обявяване на търг за избор на таксиметров превозвач, по примера на летище „София“, който единствен ...

» повече